Par bliver meget syge kort efter de er flyttet ind i ny lejlighed: Årsagen er chokerende

28/11/2023 09:47

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Weibo
Foto: Weibo
Når du flytter ind i en ny lejlighed, håber du altid på en god start på en ny fase af livet. For et par fra Kina blev flytningen til et mareridt.

Mest læste i dag

I maj flyttede parret ind i en lejet lejlighed i Beijing, som de betalte 10.000 yuan (omkring 9.600 danske kroner) for om måneden.

Mærkeligt nok bemærkede både kvinden og hendes partner flere og flere ubehagelige fysiske lidelser i de seks måneder efter, de flyttede ind. De to led af symptomer som hoste, akne, hårtab og trykken for brystet.

Tidligere i denne måned gjorde parret ved et tilfælde, en chokerende opdagelse på deres badeværelse. Det skriver Tag24.

Da parret tjekkede deres vandforbrug, opdagede de, at postevandsmåleren ikke reagerede, da de åbnede for hanen. I stedet kørte målerdisplayet for det såkaldte gråvand.

Gråtvand er spildevand, der kan bruges i hjemmet, fx til udskylning af toilettet, vanding af planter eller vask af biler.

Parret var chokeret, fordi de havde bruset med vandet hver dag i seks måneder, vasket deres grøntsager og endda drukket det.

Da lejerne endelig tilkaldte en bygningstekniker til lejligheden, bemærkede han, at der var installeret et ekstra rør på badeværelset, der forbandt toilettets vandrør til vandforsyningen. Dette gjorde det muligt for det rene drikkevand at blande sig med det grå vand.

Indignerede over denne modbydelige opdagelse kontaktede parret ejendomsadministratoren. Kineserne beskyldte udlejeren for ikke at inspicere hans hus ordentligt, før de flyttede ind, og for ikke at fortælle parret om det fatale ekstrarør.

Indtil videre har lejere og ejendomsadministration ikke været i stand til at blive enige. Udlejeren har indtil videre afvist beskyldningerne.