Oversigt: Folketidende

Familie fik et hurtigt måltid hotdogs: Regningen chokerede dem

En familie følte sig godt og grundigt taget ved næsen, da de skulle have et måltid mad i nærheden af en stor turistattraktionen. Et par hotdogs blev nemlig langt dyrere, end de havde regnet med.

Pas på når du går tur med hunden: Dansk hundeejer gjorde rystende fund

En hundeejer på Fyn var ude at gå tur med sine to hunde, da hendes ene hund begyndte at spise noget fra grøftekanten. Kvinden blev chokeret over fundet, og ringede straks til dyrlægevagten.

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Et billede af en kvinde i fødsel er gået viralt, da det viser, hvordan kvindekroppen virkelig fungerer. Billedet viser, hvordan kvindens knogler begynder at rokere og pludselig skubbes ud i ryggen.

Vin kan være med til at holde en slank linje over tid

Der er godt nyt til alle dem, som fgodt kan lide et glas vin om aftenen. En observationsundersøgelse peger på, at et glas vin om aftenen ikke skader og på den lange linje kan være med til at holde vægten.

Luksusfælden: Lene lånte 200.000 kr. for at ryge hash

34-årige Lene har fået sig en massiv gæld, hvor halvdelen stammer fra et hashmisbrug. Det værste er dog, at hun holder sin kæreste Thomas for nar, og hun er utroligt udspekuleret på den måde, hun bruger pengene på uden hans viden.

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet en 40-årig mand fra Avnsstrup Asylcenter, da det er kommet frem, at han skulle have blufærdighedskrænket flere unge piger i det populære badeland Lalandia.

Spottet: Livsfarlig larve nærmer sig Danmark

Den livsfarlige larve, Egeprocessionsspinderlarven, er blevet spottet i sin 'fuldendte' udgave på Lolland-Falster, og det peger på, at der ikke går længe, før selve larven begynder at hærge i Danmark.

200.000 kr. for 7 rigtige? Det kan ikke være rigtigt

Nogle gange kan man glæde sig over, at ens syn ikke er helt i top. Hvert fald når man finder ud af, at den gevinst man troede man skulle have, pludselig er langt større.

Betjente fik besøg af mand med uhyggelig ‘gave’ - nu har politiet en vigtig opfordring: ‘Ring først!’

Tirsdag eftermiddag fik politiet besøg af en borger, der havde en særlig genstand med til ordensmagten.

Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

​Prins Joachim gør alt for at undgå at være sammen med resten af familien, lyder det fra en kongehusekspert.

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

En ung kvinde får jævnligt grove henvendelser fra fremmede personer, der ikke kan forstå, hvad hendes lækre mand laver med en tyk kvinde som hende.

Ad 728x90