Heldig københavner vinder millioner - nu betaler han ekskonens gæld

- Vi har børn sammen og har kendt hinanden meget længe. Det var en helt naturlig beslutning, og jeg ringede til hende næsten med det samme. Så tudede hun også, griner manden.

Fredag vandt en heldig mand fra Storkøbenhavn 2.202.516 danske kroner.

Manden, som er sidst i 40’erne, vil nu betale både sin og ekskonens gæld af.

- Jeg fik nyheden i søndags, mens jeg stod og ventede på bussen. Jeg havde set, at telefonen havde ringet 7 - 8 gange fra ukendt nummer, men så tager jeg den normalt ikke. Til sidst havde de lagt en besked om, at jeg skulle ringe. Og da jeg fik det med gevinsten at vide; jeg stod og tudede ved busstoppestedet, griner han.

Læs mere: To danskere vinder Lotto-millioner ved en fejl

Manden blev for nylig skilt og har haft sit og ekskonens hus til salg. Det er lykkedes dem at sælge huset, men ikke uden tab.

- Det er kun et par uger siden, at jeg sad i banken og fik at vide, at jeg og mine to børn skulle leve af noget, der ligner en SU for at få det til at løbe rundt det næste stykke tid. Jeg har et godt job, men jeg vil af med den gæld, som vi desværre er kommet ud af huset med, fortæller manden.

Læs mere: Jan overbragte nyheden om svimlende gevinst til nye Lotto-millionærer: Sådan fejrer de det

Parret skylder hver omkring 100.000 kroner til banken, nu vil han bruge en del af gevinsten til at indfri både sin og ekskonens gæld.

- Vi har børn sammen og har kendt hinanden meget længe. Det var en helt naturlig beslutning, og jeg ringede til hende næsten med det samme. Så tudede hun også, griner den heldige vinder.

Udover indfrielse af gælden, har manden besluttet, at han også vil være lidt ‘ufornuftig’.

- Jeg har altid haft en drengedrøm om at eje en sort BMW 645 CI Cabriolet. Så jeg har købt sådan en. Den er fra 2004, men den er meget velholdt. Jeg får først bilen senere på måneden. Og jeg glæder mig som et lille barn, siger han.

Det var en 2. præmie i Eurojackpot, der sikrede manden gevinsten.

Dagens opskrifter

Hårdkogt æg - Så længe skal du koge dine æg, hvis du vil have blødkogt æg, smilende eller hårdkogt æg.

Kogt skinke er en simpel ret at lave og som smager virkelig godt. Skinken serveres normalt med kogte kartofler og flødestuvet spinat. Hvor lang tid skal en skinke koge? Og hvordan glaserer man sin kogte skinke? I denne opskrift får du svar på begge spørgsmål

Æggekage - Sådan laver du en gammeldags æggekage med bacon og tomat. En dejlig traditionel dansk sommerret, som kan laves på få minutter. Se opskriften her.

For flere spændende opskrifter se vores guide her.

 

Dagens Gossip