Konens billede går viralt: Derfor ligger hendes mand på gulvet ved siden af deres 13-årige datter

09/09/2023 08:30

Henrik R

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde har delt et billede af hendes mand og datter på badeværelsesgulvet på de sociale medier. Årsagen bag har fået opslaget til at gå viralt.

Mest læste i dag

Kary Boyer har været gift med sin mand i 15 år. Sammen har de fået tre børn og en baby, der desværre ikke overlevede.

Parret har været igennem mange svære stunder og prøvelser sammen. Tilsyneladende har det blot bragt dem endnu tættere sammen, og gjort deres kærlighed til hinanden endnu større.

Da Kari fandt hendes mand og deres 13-årige datter på badeværelsesgulvet, besluttede hun sig for at vise sin store kærlighed til sin mand med et opslag på Facebook. Her har hun delt et billede og en tekst, som mange har kunne forene sig med, og derfor er det gået viralt.

I opslaget roser hun hendes mand, som åbenlyst er en mand, der ikke tøver med at gøre alt, hvad han kan for sin familie.

"Unge damer, når tiden kommer, hvor du begynder at ønske dig en ægtefælle at tilbringe livet med, så bed for den type mand, der vil ligge ved siden af din fremtidige 13-årige datter på badeværelsesgulvet og våge over hende, fordi hun ikke kan holde en dråbe vand nede. Bed for en mand, der vil bære hende ned ad trappen til bilen og tilbringe hele natten på hospitalet ved hendes side. Bed for en ægtefælle, der konsekvent vil sætte dig og dine børn først - over sig selv," skriver hun bl.a. i sit opslag.

"Unge dame. Stol på mig, når jeg fortæller dig, at efter 15 års ægteskab, tre børn og en baby i himlen, mange ødelæggende prøvelser og masser af hjertesorg: du skal sørge for, at manden, du giver dit liv til, er manden Gud har sendt dig. Stil dog ikke tilfreds med mindre."

"Ingen ventetid på en mand er værre, end at nøjes med den forkerte ægtefælle og miste flere år af dit liv. Vent på den, Gud har til dig. Giv ikke stykker af dig selv væk til hver mand, der krydser sin vej og viser dig en lille smule kærlighed."

Kari er en religiøs kvinde, men selv ateister og personer, der i mindre grad er troende, har kunne forene sig med hendes historie. Det har medført, at hendes opslag på Facebook er blevet delt mere end 392.000 gange. Du kan læse hele opslaget herunder: