350 grise indfanges efter uheld

19/09/2012 16:03

Newspaq

Nyheder
Folk fra Beredskabsstyrelsen er onsdag sat på en usædvanlig opgave: Fang 350 grise sydvest for Holstebro. En stor grisetransport væltede i en rundkørsel på Ringkøbingvej ved Råsted med i alt 450 dyr, oplyser politiet. - I den rundkørsel har vi tidligere haft lignende uheld, når lastvogne kommer ud i den bløde rabat, siger vagtchef Kjeld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi. Vejen er blevet afspærret, mens indfangning og oprydning foregår. De mange grise løb rundt i en majsmark, mens de øvrige 100 enten er døde eller fanget inde i transporten, oplyser Dagbladet Holstebro på sin hjemmeside. Hver gris vil blive vurderet af en dyrlæge, som skal afgøre, om det er nødvendigt at foretage aflivning.

Mest læste i dag

Folk fra Beredskabsstyrelsen er onsdag sat på en usædvanlig opgave: Fang 350 grise sydvest for Holstebro.

En stor grisetransport væltede i en rundkørsel på Ringkøbingvej ved Råsted med i alt 450 dyr, oplyser politiet.

- I den rundkørsel har vi tidligere haft lignende uheld, når lastvogne kommer ud i den bløde rabat, siger vagtchef Kjeld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Vejen er blevet afspærret, mens indfangning og oprydning foregår.

De mange grise løb rundt i en majsmark, mens de øvrige 100 enten er døde eller fanget inde i transporten, oplyser Dagbladet Holstebro på sin hjemmeside.

Hver gris vil blive vurderet af en dyrlæge, som skal afgøre, om det er nødvendigt at foretage aflivning.