Barca-stjerne: Vi må oppe os uden Messi

Lionel Messis fravær i lørdagens kamp mod Real Mallorca skal anspore holdkammeraterne til at yde en ekstra indsats for at bevise, at Barcelona er meget mere end den lille argentinske målsluger.

Det mener kantspilleren Daniel Alves, efter at Messi blev skadet i Champions League-kvartfinalen mod Paris Saint-Germain tirsdag aften.

- Det faktum, at vi ikke har ham, er et incitament til at bevise over for alle, at vi har tilstrækkelig kvalitet til at klare os uden ham og vise, at vi kan gøre det lige så godt, som når han er her, siger Daniel Alves ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det er fortsat uklart, hvor længe Lionel Messi må sidde udenfor med den lårskade, der tvang ham ud af kampen i Paris. Argentineren har lavet 43 af Barcelonas 90 La Liga-mål i denne sæson.

Messi er ikke den eneste, som træner Tito Vilanova skal erstatte. Også Javier Mascherano kom til skade tirsdag aften, og det kan betyde, at enten Sergio Busquets eller Alex Song må fra midtbanen og ned i forsvaret i kampen mod Mallorca.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip