Betjente forgiftet af gasser i selvmordsbil i Frøslev

Flere betjente og ambulancefolk er blevet indlagt til observation for forgiftning efter et selvmord i Frøslev tæt ved den tyske grænse onsdag aften.

Det sker, efter en forbipasserende fandt en mand, der var i færd med at tage sit liv med gas i en bil. Den forbipasserende nåede at tilkalde politiet, inden han faldt om af gassen.

Manden er blevet indlagt på sygehuset og meldes uden for livsfare, lyder det fra politiet. Manden der forsøgte at begå selvmord er, ifølge TV2 News, afgået ved døden.

- Den anmelder, der onsdag aften ved Padborg fandt en bil med beholdere, der muligvis indeholder giftige gasarter, er stabil og ikke i livsfare, skriver politiet i en pressemeddelelse.

To betjente, der ankom i deres patruljevogne som de første i plantagen, er også indlagt til observation for en sikkerheds skyld. Det samme er flere ambulancefolk.

Beredskabsstyrelsen har hele natten arbejdet på stedet med at fortynde og neutralisere giftgassen i området.

- Vi har lavet målinger og Beredskabsstyrelsen er netop kørt fra stedet. Der er ingen giftgas tilbage i området, siger indsatsleder Anders Hansen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV 2.

Politiet oplyser, at den giftige gas bestod af hydrogensulfid, der kan være dødelig.

- Manden, der sad i bilen, havde en 10 liters spand med hydrogensulfid, så han er formentlig omkommet i løbet af ganske få sekunder og har overhovedet ikke mærket noget, siger Anders Hansen til TV2.

Syd- og Sønderjyllands Politi valgte efterfølgende at afspærre området i plantagen, hvor man har fundet gasflaskerne. Siden er afspærringen dog blevet ophævet, efter at faren er drevet over.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip