B&O fyrer 64 i Struer

Bang & Olufsen skal - under en uge efter et hårdt presset halvårsregnskab - afskedige 64 medarbejdere i Struer. Det skriver Dagbladet Børsen.

- Vi er nødt til at kigge på omkostningsniveauet med henblik på at frigøre midler til vores must win battles, siger Morten Juhl Madsen, der er kommunikationsansvarlig hos B&O, til Børsen.

Fyringsrunden kommer, efter at B&O's direktør, Tue Mantoni, i forbindelse med præsentationen af regnskabet for andet kvartal onsdag sagde, at han ikke ville udelukke fyringer som led i en større effektiviseringsrunde - og det er altså blevet til virkelighed.

Ifølge Børsens oplysninger er der hovedsageligt tale om produktionsstillinger - dog med et par enkelte administrative stillinger iblandt.

Ud over fyringerne vil B&O fremskynde lukningen af op mod 125 butikker primært i Europa for at slanke organisationen.

Selskabet vil koncentrere salget i færre butikker ved at flytte varelagre fra de lukkede forhandlere til andre butikker. Ifølge Tue Mantoni er det dog ikke nogen voldsom stor operation.

B&O meddeler desuden, at man har åbnet en permanent butik i Las Vegas, USA.

Butikken, der slog dørene op lige inden åbningen af årets CES-elektronikmesse i denne uge, er et permanent tiltag - primært fordi byen lægger lokaler til nogle af verdens største messer.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip