Brøndby: Ansatte ikke sikre på deres løn

Den økonomiske situation for Brøndby IF er nu så alvorlig, at klubben i løbet af denne uge pinedød skal finde alternative måder til at få tilført frisk likviditet.

Sker det ikke, er det ikke sikkert, at klubben kan betale løn til fodboldspillere og andre ansatte i slutningen af december. Klubben har varslet en aktieemission i det nye år, men indtil den er gennemført, må klubben finde alternative måder at finde pengene til lønninger.

- Vi skal have garanteret likviditeten frem til emissionen, og indtil vi har det, kan jeg ikke garantere noget som helst, siger adm. direktør Tommy Håkansson til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Brøndby IF kæmper med flere problemer. Selskabet forventer, hovedsageligt på grund af voldsomme nedskæringer i værdien af Brøndby Stadion, et underskud på mellem 245-250 mio. kr. På selve driften forventer Brøndby IF et underskud i 2012 på 15-20 mio. kr. Ikke mindst fordi den store sportslige nedtur har gjort tilskuer- og tv-indtægterne mindre.

- Det betyder helt klart, at det er en nødvendighed, at vi ser realiteterne i øjnene. Jeg har blandt andet reageret ved at understrege, at vi tager ansvar for, at vi er placeret, hvor vi er, og tilretter vores omkostninger i forhold til det, siger Tommy Håkansson.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip