Brøndby: Fuld opbakning til pointsvage Skarbalius

Søndagens nederlag til OB gjorde ikke situationen bedre for superligaklubben Brøndby, der fortsat ligger sidst i tabellen.

Alligevel føler sportschef Ole Bjur ikke, at der er grund til at sætte spørgsmålstegn ved cheftræners Auri Skarbalius arbejde, ligesom der også er opbakning til assistenten Bent Christensen Arensøe og konsulent John "Faxe" Jensen.

- Det er vigtigt at slå fast, at der fra bestyrelsen, direktionen og min side fortsat er 100 procent opbakning til den trænerkonstellation, vi har.

- Det er kun tre uger siden, vi omorganiserede og hentede John "Faxe" Jensen ind, og det samarbejde har vi ikke set effekten af endnu. Det er for kort tid at vurdere på, siger Bjur til klubbens hjemmeside.

Sportschefen mener ikke, at der kan udsættes meget på det arbejde, der ydes i trænerteamet, selv om resultaterne udebliver.

- Vigtigst af alt formår de fortsat at mobilisere gejst og tro, så vi ser spillere, der på trods af modgang rejser sig og tror på, at tingene kan vendes til det bedre.

- Denne gode indstilling har trænerteamet en stor andel i, og vi har derfor fortsat tiltro til, at de kan vende det her, siger Bjur til hjemmesiden.

Brøndby skal allerede i kamp igen onsdag aften, hvor det gælder pokalkampen mod Silkeborg.

På søndag mødes de to mandskaber igen i en regulær bundkamp mellem de to hold, der ligger under nedrykningsstregen i Superligaen.

 

 

Dagens Gossip