Brøndby tror på top-6 til næste år

Brøndbys fodboldhold kan allerede næste år blande sig i den bedste halvdel af Superligaen.

Det vurderer klubbens ledelse i den årsopgørelse for 2012, som blev fremlagt mandag aften.

- Med Brøndby IF's talentmasse anser vi det som muligt at opnå de sportslige resultater, der hedder overlevelse i Superligaen i 2013, blandt de seks bedste i 2014 og blandt de tre bedste i 2015 og fremefter.

- Og skulle målsætningen glippe et enkelt år, er vi fortrøstningsfulde med den base af spillere, som vi og amatørklubben råder over, skriver Brøndby-ledelsen i sin beretning.

Brøndby har ikke kun problemer på banen, hvor holdet aktuelt indtager sidstepladsen i Superligaen.

Mandag aften præsenterede ledelsen et underskud på 266,7 millioner kroner for 2012. Brøndby har senest til maj behov for at få tilført minimum 50 millioner kroner, hvis klubben skal kunne fortsætte driften året ud.

- Det er helt afgørende for Brøndby IF, at vi får succes på den sportslige front. Godt fodboldspil og flere mål end modstanderne vil skabe succes både sportsligt og økonomisk.

- Sådan succes skabes ikke alene ved dygtige spillerindkøb, men ved at skabe en stabil og kompetent trup af spillere og ledere med den rette blanding af talent, ungdom og erfaring, som sammen over en årrække kan skabe resultaterne, skriver ledelsen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip