Chelsea køber ny angriber

Den senegalesiske angriber Demba Ba skifter med øjeblikkelig virkning fra Newcastle til Chelsea i den engelske Premier League.

Det meddeler Chelsea på sin hjemmeside.

Demba Ba spiller i London-klubben i de næste tre et halvt år, og han skal straks agere alternativ til klubbens førsteangriber Fernando Torres, der har været udsat for en del kritik.

- Det var vigtigt for mig og Newcastle at få tingene på plads hurtigt, så begge parter kan komme videre. Nu har de en måned til at købe en anden, og for mig handler det nu bare om at falde til, siger Demba Ba til Chelseas hjemmeside.

Den 27-årige senegaleser kommer dermed til sin tredje Premier League-klub. Han indledte sin tid i England med en halv sæson i West Ham, hvor han havde stor succes.

Demba Ba gjorde for første gang opmærksom på sig selv, da han spillede for Hoffenheim i den tyske Bundesliga.

Efter 25 mål i den bedste tyske række valgte han dog at søge videre mod England, hvor han senest var den ene del af et succesfuldt makkerskab med landsmanden Papiss Cissé i Newcastle.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip