Efterårets profil: Vi går videre næste år

07/12/2012 09:20

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

FC København har ifølge Nicolai Jørgensen et endnu stærkere hold til næste efterår, hvor holdet også vil klare sig bedre i Europa.

Den unge angriber kan se konturerne til noget større i 2013.

- Jeg vil ikke komme med de store undskyldninger, for det var ikke godt nok i dag, siger Nicolai Jørgensen efter torsdagens 1-1-kamp i Parken mod Steaua Bukarest.

Et resultat, der betyder, at FCK er færdige i Europa League.

- Vi havde glædet os til denne kamp og håbet og troet på, at vi ville gå videre. Og så leverede vi ikke, hvad vi kan, og det er ikke godt nok, fastslår han.

- Vi har et helt nyt hold næsten, og vi skal også have tid til at blive spillet sammen.

- Jeg vil ikke komme med undskyldninger for, at vi ikke var gode nok, men det tager tid at spille et hold sammen. Man kan ikke forvente, at vi bare spiller godt sammen.

- Heldigvis har vi gjort det godt i Superligaen, og vi var trods alt tæt på at gå videre i Europa League. Så slemt er det heller ikke, mener Nicolai Jørgensen, der selv skiftede til FCK fra Bayer Leverkusen i Tyskland i sommer.

Angriberen erkender også, at der har været mangler i hans eget spil i Europa.

- I dag ramte jeg ikke det niveau, jeg skal ramme. Sådan er det som fodboldspiller. Man kan ikke have en god dag på jobbet hver gang.

- Man prøver alt, hvad man kan, og jeg prøvede til det sidste. I dag var det ikke nok, og det er ærgerligt, at det lige var i dag, at jeg ikke ramte niveauet.

- Jeg er også ked af, at jeg ikke har scoret flere mål på mine egne og klubbens vegne, siger Nicolai Jørgensen.

/ritzau/