Eriksen straffer City i Champions League

Betydningen af 3-1-sejren over Manchester City i onsdagens Champions League-kamp er enorm, mener Ajax-stjernen Christian Eriksen, som leverede en assist og scorede til 3-1 i Amsterdam.

- Det føles utroligt. Vi vidste, at vi skulle vinde over City, siger Christian Eriksen til TV2 Sport.

Sejren var ensbetydende med hollændernes første point overhovedet i turneringens dynamitgruppe, hvor Borussia Dortmund og Real Madrid er de andre hold.

Ajax har tre point, mens Dortmund fører an med syv point efter 2-1-sejren over Real Madrid. Spanierne har seks point. City er presset med blot ét point.

- Vi har stadig noget at hente, men dette var en vigtig sejr, hvis vi skulle have en chance for at komme videre, siger danskeren.

City kom foran 1-0, inden Ajax fik vendt kampen. Det skete med Christian Eriksen i en yderst fremskridt rolle på banen, og den passer ham meget fint.

- Jeg følte mig fint tilpas på den plads, som kan blive en fordel, når man får vendt sig rigtigt rundt. Så er man tættere på målet, siger Christian Eriksen.

Han spillede hele kampen, og det gjorde Christian Poulsen også for Ajax. Hollænderne havde en tredje dansker Lasse Schöne med i de første 80 minutter.

 

 

Dagens Gossip