FCN-keeper: Det var et mareridt

FC Nordsjælland-målmand Jesper Hansen har fået masser af ros i dette efterår, men søndag var keeperen en skygge af sig selv.

Jesper Hansen var involveret i to scoringer, da FC København slog FCN med 4-1 i Parken og øgede afstanden i Superligaen til 12 point.

- Det er klart, at jeg spiller en rigtig skidt kamp i dag, fastslår Jesper Hansen.

- Jeg kommer skidt i gang med det første mål. Der kommer et langt indkast, som dumper ned. Jeg har næsten fat i den, men Ragnar Sigurdsson og en anden FCK'er får mig ud af balance.

- Det kommer så til at koste, og set i bakspejlet skulle jeg have lagt mere kraft i det, siger målmanden.

Jesper Hansens fejl var endnu større ved FCK's 3-0-scoring efter pausen, hvor han ikke fik grebet en høj bold. Bagved ham kunne Cesar Santin heade bolden i mål.

- 3-0-målet er klokkeklart min fejl. Det er et mareridt, at bolden ryger ud af handsken dér. Det var et par julegaver til FCK, siger Jesper Hansen, der i resten af kampen kunne høre FCK's tilskuere gøre grin med ham hver gang, det lykkedes ham at redde et forsøg.

- Jeg prøvede at holde fokus, men det var svært. Jeg blev virkelig testet mentalt, og det var hårdt. De råbte mit navn, og jeg vidste godt hvorfor, siger keeperen.

Jesper Hansen har et ønske om at skifte til en udenlandsk klub i vinterpausen, og han håber ikke, at søndagens fejl har spoleret den mulighed.

- Jeg ville gerne have sluttet bedre af, men hvis jeg er god nok, så kommer jeg af sted. Men jeg må fokusere på, at jeg har spillet et godt 2012 og glemme den her kamp så hurtigt som muligt.

- Det koster at lave fejl som keeper. Jeg må lære af det og blive stærkere af det her, fastslår han.

Når det kommer til mesterskabskampen, så regner Jesper Hansen med, at FCK kører guldet hjem til foråret.

- Der er 13 kampe og 12 point op til dem. Der skal meget til, hvis FCK skal snuble. Men vi skal angribe foråret, og se om FCK snubler undervejs. Kører de videre som nu, så ligger mesterskabet lige rundt om hjørnet, mener FCN-målmanden.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip