Fire teenagere anholdt for knivstikkeri

Politiet har anholdt en gruppe teenagedrenge, som alle er 17 år gamle, og sigtet dem for at have stukket et par jævnaldrende unge mænd på Amager med kniv søndag aften. Ofrene, som blev ramt i låret, meldes uden for livsfare.

- Det er lykkedes os at anholde fire personer, som vi mener at kunne knytte til det her, fortæller efterforskningsleder Dannie Rise fra Københavns Politi tidligt mandag morgen til Ritzau.

Knivstikkeriet fandt sted i forbindelse med et skænderi og slagsmål. Den ene blev stukket ved Rued Langgaards Vej, mens den anden var blevet ramt allerede tidligere ved Sønderbro.

- Det er en eller anden form for uoverensstemmelse mellem to grupper, som munder ud i knivstikkeriet. Vi er ikke blevet meget klogere på motivet, men vi er ret sikre på, at de anholdte har nogle aktier i det, tilføjer Dannie Rise.

Der var tale om en gruppe på fem-seks unge af anden etnisk herkomst, der var oppe at toppes med en anden gruppe på tre personer - hvoraf de to altså blev stukket.

De anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør nytårsaftensdag. Politiet er stadig på jagt efter et par stykker af deres kammerater, som ifølge ordensmagten var indblandet i voldsepisoden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip