Horsens-anfører græmmer sig efter nederlag

For en måned siden slog Horsens FC København i Superligaen, men siden da er det kun gået nedad for østjyderne, der fredag aften var heldige med kun at tabe 3-1 på hjemmebane til Sønderjyske.

Særligt første halvleg var elendig for hjemmeholdet.

- Der kunne have stået 10-0 ved pausen. Jeg kan ikke huske, at vi har spillet så ringe en halvleg i den tid, jeg har været i klubben, siger anfører Martin Retov.

- Jeg ved ikke, hvad der sker ved deres mål, det er som om, at de bare skulle spille en bold i dybden, så fik de en friløber. Det er noget lort, andet er der ikke at sige, siger Martin Retov.

Ifølge Retov betaler Horsens nu prisen for et ellers flot år, der i foråret udløste en pokalfinale og europæisk deltagelse.

- Vi oplevede en succes, og efter en succes er det svært at blive på toppen. Vi er faldet i det klassiske hul, som et hold, der ikke er vant til at spille med i toppen, har det med at gøre.

- Mentalt er vi slidte, det er tydeligt. Vi har været pressede i år i forhold til, hvad Horsens er vant til. Tanke og handling halter i den grad, og vi vinder ikke vores nærkampe, siger Martin Retov.

Trods den sløje indsats var der ikke skældud fra træner Johnny Mølby efter kampen.

- Jeg har en gruppe spillere, som sindssygt gerne vil, og som er ærekære. Men det år, vi har haft, har kostet, det ser man på banen i øjeblikket.

- Mange af vores spillere spillede for få år siden i 1. division. De har ikke prøvet at spille så mange af de store kampe før, og regningen betaler vi nu. Der mangler koncentration, og vi opfatter situationerne langsomt. Det er hele flokken, siger Johnny Mølby.

Horsens er forud for weekendens kampe syv point over stregen, men kan for alvor fedtes ind i bundstriden med et nederlag mod FC Midtjylland i næste uge.

- Jeg kigger ikke så meget på tabellen. Jeg ser mere på præstationen, og den var vi søreme ikke tilfredse med i dag, siger Johnny Mølby.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip