Iskold Jan Ø. er klar til semifinalen

Jan Ø. Jørgensen rundede fredagen af ved Denmark Open i Odense med kvartfinalekampen mod Wong Wing Ki fra Hongkong.

Og efter en intens kamp er den danske badmintonspiller klar til at spille semifinale lørdag. Jan Ø. Jørgensen sejrede i to sæt med cifrene 23-21, 21-13.

Wong Wing Ki fik hurtigt sat sig på første sæt, og Jan Ø. halsede efter både på banen og på pointtavlen. Danskeren gik til drikkepause bagud med 11-7.

Og pausen gjorde Jan Ø. Jørgensen godt. Han pressede hongkongeren ud i en gyserafslutning. Og her var danskeren iskold. Jan Ø. tog sættet med 23-21.

Spillerne fortsatte det tætte opgør i andet sæt, og de fulgtes af til pausen, hvor Jan Ø. dog havde en snæver 11-10-føring.

Danskeren satte herefter tempoet op, og så kunne Wong ikke længere være med. Jan Ø. var køligst i den kogende Odense Idrætshal og sejrede med 21-13.

Dermed skal Jan Ø. Jørgensen og herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen forsvare de danske farver ved lørdagens semifinaler i Odense.

Jan Ø. Jørgensen strøg i 2010 til tops i Denmark Open. Og ved turneringen sidste år blev han dramatisk tvunget til at forlade turneringen grundet hjerteproblemer.

 

 

Dagens Gossip