Kendte danskere vandt million til kræftsyge

15 spørgsmål. En million kroner. To gange før har komikeren Lasse Rimmer siddet i den varme stol over for Hans Pilgaard i quiz-programmet "Hvem vil være millionær". Men ikke før i aften er det lykkedes for ham at gå hele vejen.

Sammen med fitness-guruen Charlotte Bircow vandt Lasse Rimmer mandag aften en million kroner i TV2's quiz-program.

HTH Køkkener havde allerede inden programmet bebudet, at de ville fordoble antallet af kroner, som makkerparret kunne vinde, og derfor er det hele to millioner kroner, der bliver sendt i retning af Kræftens Bekæmpelse.

Og derfor er Charlotte Bircow, der selv har været syg af kræft, jublende lykkelig.

- Det betyder vanvittigt meget at have muligheden for at give Kræftens Bekæmpelse to millioner kroner til forskning. Vi var jo nærmest ved at tude, siger Charlotte Bircow til Ritzau.

Hun var ikke i tvivl, da hun blev spurgt, om hun ville være med i programmet.

- Jeg vil gerne gøre alt, jeg overhovedet kan for at samle penge ind til forskning, så vi kan blive fri for denne her frygtelige sygdom, siger hun.

Det var første gang, Charlotte Bircow var med i programmet, mens Lasse Rimmer var med for tredje gang.

Første gang, Lasse Rimmer deltog i programmet, kunne han sammen med Paprika Steen sende 500.000 kroner til Folkekirkens Nødhjælp. Anden gang deltog han sammen med komiker-kollegaen Jacob Wilson, men her blev det kun til en præmie på 50.000 kroner.

Hele denne uge sætter TV2 fokus på kræft i flere underholdningsprogrammer og med et stort indsamlingsshow.

 

 

Dagens Gossip