Kidnapper sigtet for voldtægt af tre kvinder

Den ene af de tre brødre, som er blevet anholdt efter det grusomme bortførelses-drama fra storbyen Cleveland i USA, er onsdag blevet sigtet i sagen.

Den 52-årige tidligere buschauffør er sigtet for fire tilfælde af kidnapning samt tre tilfælde af voldtægt, og han skal stilles for en dommer torsdag. Hans to brødre får ingen sigtelser hængende over hovedet på nuværende tidspunkt.

- Der er ikke noget, som får os til at tro, at de var involveret eller havde noget kendskab til det her. Vi har ikke fundet nogen beviser, der kæder dem sammen med forbrydelsen, lyder det fra vicepolitichef Ed Tomba fra Cleveland ifølge nyhedsbureauet AFP.

Politiet forventer heller, at den sigtede 52-årige er involveret i andre kidnapningssager.

De tre kvinder - Amanda Berry, Michelle Knight og Gina DeJesus - slap ud af huset i Cleveland mandag under en dramatisk redningsaktion. Også Berrys seksårige datter, som blev født under de mange år i fangenskab, blev reddet ud.

Naboen Charles Ramsey hørte skrig fra huset, da han sad og spiste en burger. Han løb straks derhen og sparkede døren ind, så kvinderne kunne komme ud i friheden. Her var de blevet holdt indespærret i adskillige år.

Amanda Berry blev sidst set på sin 17-års fødselsdag i 2003, da hun gik hjem fra en vagt på en burgerbar. De to øvrige kvinder forsvandt i 2004 og 2002.

Politiet frigav tidligere på dagen flere detaljer om kidnapningen. Blandt andet kom det frem, at der er fundet reb og kæder i huset, hvor de tre kvinder blev holdt indespærret.

Kvinderne var ifølge politiet blevet bundet fast i løbet af årene i fangenskab.

/ritzau/Reuters

 

 

Dagens Gossip