Kvinde voldtaget ved nordsjællandsk roklub

En 18-årig kvinde er blevet udsat for en fuldbyrdet voldtægt i Helsingør.

Voldtægten fandt sted tidligt lørdag morgen på udendørsarealet ved Helsingør Roklub. Men de nærmere omstændigheder omkring det voldsomme overgreb er mørkelagt af hensyn til efterforskningen, skriver Helsingør Dagblad.

- Vi har en anmeldelse om en fuldbyrdet voldtægt af en 18-årig kvinde. Anmeldelsen blev foretaget lørdag morgen klokken 06.39, siger vagtchef Søren Christensen fra Nordsjælland Politi til avisen.

- Jeg kan ikke oplyse så meget andet i sagen af hensyn til efterforskningen. Gerningsmanden er ikke pågrebet endnu, tilføjer vagtchefen.

Der er udsendt et sparsomt signalement af voldtægtsmanden, som beskrives som en yngre mand. Manden talte gebrokkent engelsk og er muligvis af østeuropæisk herkomst.

Politiet dukkede efter anmeldelsen lørdag morgen talstærkt op på stedet. Området ved roklubben, der ligger ved Søndre Strandvej, blev spærret af for at sikre mulige spor efter voldtægten.

Den 18-årige kvinde er blevet undersøgt og har fået tilbudt hjælp på Centret for Voldtægtsofre på Rigshospitalet, oplyser politiets vagtchef til Helsingør Dagblad.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip