Laudrup jublende lykkelig efter pokalchok

Michael Laudrup og Swansea er godt på vej mod den engelske Liga Cup-finale, efter holdet overraskende vandt over storklubben Chelsea i den første semifinale i pokalturneringen onsdag aften.

Selvom Champions League-mestrene fra Chelsea både havde bolden mest og skabte flest chancer på hjemmebanen Stamford Bridge, endte det alligevel med en 0-2 sejr til Laudrups mandskab.

- Vi har allerede opnået historiske resultater i denne sæson, men at vinde her er meget specielt, siger Michael Laudrup til Sky Sports.

- Vi var nødt til at forsvare os en del, de havde bolden det meste af kampen, men for at være helt ærlig så havde de kun tre gode chancer i løbet af aftenen, lyder det fra Swansea-træneren.

Chelseas forsvarer Branislav Ivanovic lavede to store fejl i kampen, som begge blev straffet med en Swansea-scoring.

- De gav os to mål, men du er jo også nødt til at score dem. Holdet leverede en fantastisk indsats, siger Michael Laudrup.

Returkampen finder sted 23. januar, og danskeren garanterer langt fra en finaleplads til Swansea.

- Vi har stadig et stort bjerg at bestige, da Chelsea har så mange kvaliteter. Vi er nødt til at spille med den samme intensitet, for de kan stadig nå at vinde og score tre eller fire mål mod os, siger Laudrup.

Chelseas træner, Rafael Benitez, mener da også, at London-klubben stadig har en god chance for at vinde returkampen og nå finalen.

- Jeg synes, at holdet klarede sig fint. Vi havde en masse chancer og kunne havde scoret på to eller tre af dem, men vi lavede to fejl, og dem betalte vi prisen for. Det er realiteterne, fortæller spanieren.

- Du kan tabe en kamp og så analysere det, men hvis du spiller denne kamp 10 gange, så ville vi vinde ni af dem, mener den tidligere Liverpool-manager.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip