Livsfarlige luftbomber fundet i Herlev

Københavns Vestegns Politi fandt tirsdag to store krysantemumbomber ved et elskab på Harmonivej i Herlev ved København.

Billeder af bomberne er sendt til Lolland, fordi politiet undersøger, om der er tale om en del af det fyrværkeri, der lørdag blev stjålet fra fyrværkerifabrikken Nordlys i Torrig på det nordlige Lolland.

Det var en borger, der gjorde politiet opmærksom på bomberne, der kan være meget farlige.

Et område omkring findestedet er spærret af, og bomberne vil senere tirsdag blive sprængt på stedet af forsvarets sprængstofeksperter.

Inden de tilintetgøres, vil politiet imidlertid have vished for, om der er tale om en del af de 512 livsfarlige krysantemumbomber, der blev stjålet fra fyrværkerifabrikken. De største af de stjålne bomber er 15 centimeter i diameter.

De bomber, der er fundet i Herlev, kan godt være på denne størrelse, siger vagtchef Torben Wittendorf, Københavns Vestegns Politi.

Mandag foretog politiet en ransagning på Christiania efter krysantemumbomber, som mentes at stamme fra indbruddet på fyrværkerifabrikken. Politiet efterforsker fortsat, om der er en sammenhæng.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip