Masseslagsmål på Strøget ender i knivstik

Et masseslagsmål natten til lørdag i det indre København kunne være endt dødeligt, da en af slagsbrødrene trak en kniv under nævekampen.

En af de involverede behandles i øjeblikket på Rigshospitalet for knivstik i baglåret.

- En større gruppe af udlændinge er i slåskamp på hjørnet af Løvstræde og Købmagergade. Det kulminerer med, at en 25-årig får to dybe stik med en kniv i baglåret. Han er uden for livsfare, siger Emil Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

Politiet er ved at afhøre en person, der blev anholdt kort tid efter, at slagsmålet blev anmeldt klokken 0.27.

- En af vores patruljer pågriber ham på en gade i nærheden af gerningsstedet. Han havde to knive på siger, fortæller efterforskningslederen.

Offeret, der er 25 år, og den formodede gerningsmand, 24 år, er født i Danmark, og har begge udenlandsk klingende navne.

- Vi kender dem i forvejen. Den forurettede for nogle ældre sager. Den anholdte er godt kendt af politiet og har tidligere været fængslet, siger Emil Jensen.

Politiet har endnu ikke talt med offeret og har ingen umiddelbare forklaringer på, hvad der udløste tumulten i den indre del af hovedstaden.

- Men det vælter med folk derinde. Værtshusene er proppede, der er flere privatfester i området, og så er der jo alle julefrokosterne, siger Emil Jensen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip