Mikkel Hansen står over i VM-premiere

De danske håndboldherrer møder lørdag i holdets første VM-kamp Qatar. Men det bliver uden Danmarks største stjerne Mikkel Hansen, som skal spares og derfor ikke kommer i aktion mod den på papiret svage modstander.

Det har landstræner Ulrik Wilbek allerede lagt sig fast på inden afrejsen til slutrunden i Spanien.

- Det er det ikke min plan, at Mikkel skal spille. Jeg bliver nødt til at dosere rigtig meget ved det her mesterskab, sådan så vi dels får alle spillere i gang, men også så vi ikke overbruger nogle af dem, siger Wilbek.

Ved VM må holdene stille med 16 spillere til hver kamp, og derfor er alle mand med på bænken, så Mikkel Hansen kan blive kastet ind på banen i nødstilfælde.

- Oversidder er han ikke, for vi behøver ingen oversiddere, men der bliver nok ikke spilletid til Mikkel, fastslår Wilbek.

Mikkel Hansen har i efteråret været plaget af en knæskade, som holdt ham ude af Danmarks to testkampe mod Argentina, men Paris Handball-profilen føler sig helt klar til VM.

- Jeg tror, det er sådan lidt det samme. Det er fint. Jeg har ikke rigtig nogle problemer, så det funker sgu meget godt, siger Mikkel Hansen.

Ved weekendens træningsturnering Totalkredit Cup spillede Mikkel Hansen to ud af de tre testkampe, og i de kampe var venstrebacken fit for fight med fem og syv mål i sejrene over Tunesien og Slovenien.

Danmark rejser til Spanien med fly fra Billund ved middagstid og ankommer til Sevilla senere i eftermiddag.

Lørdag klokken 20.15 fløjtes Danmarks første VM-kamp mod Qatar i gang - men altså uden Mikkel Hansen på banen.

Danskerne er også i pulje med Rusland, Chile, Island og Makedonien. Fire hold går videre til 1/8-finalerne fra det indledende gruppespil.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip