Nu vil håndboldkvinderne i semifinalen

Selv om de danske håndboldkvinder med kvalifikationen til mellemrunden allerede har opfyldt målsætningen for EM i Serbien, er der fortsat store ambitioner i den unge trup.

Før mellemrundekampene, der starter med mødet mod Tjekkiet mandag eftermiddag, har danskerne sat en plads blandt de fire bedste op som nyt pejlemærke for turneringen.

- Nu går vi efter semifinalen. Vi har ikke opsat en decideret målsætning, men vi går selvfølgelig ud for at vinde alle vores kampe, siger landstræner Jan Pytlick på pressemødet i Beograd, hvor mellemrunden skal spilles.

- Alle kigger jo efter semifinalen, men vi ved også, at drømmen allerede kan være slukket i morgen eftermiddag, hvis vi taber til Tjekkiet, og derfor tager vi det skridt for skridt, lyder det fra landstræneren.

Kampen mod Frankrig i torsdags står som højdepunktet fra den indledende runde, men der var også gode takter i tre fjerdedele af mødet med svenskerne i tirsdags.

Internt i landsholdslejren er spillerne dog udmærket klar over, at udfald, som man så i det sidste kvarter af den kamp, kan ødelægge alle håb om medaljekampe i den kommende weekend.

- Hvis vi har en målsætning, handler den først og fremmest om vores spil. Vi har overordnet set været tilfredse med det, vi har leveret, men vi ved også, at hvis vi ikke løfter vores spil, så får vi det svært, siger Jan Pytlick.

Danmark møder, ud over Tjekkiet også Serbien og Norge i mellemrunden. Danskerne har taget to point med fra den indledende gruppe.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip