Østjysk fodbolddrama ender med deling

På en aften hvor Peter Graulund sagde AGF's publikum et følelsesladet farvel, leverede AGF og Randers et velspillet og underholdende lokalopgør, der endte 1-1. Randers førte ved pausen efter mål af Christian Keller, mens Davit Skhirtladze udlignede for AGF.

Dermed er aarhusianerne nu ubesejret i syv kampe, mens ligeledes formstærke Randers ikke har tabt i fire kampe, og på fjerdepladsen er de én placering og to point efter AGF.

Efter godt en tredjedel af sæsonen må de to østjyske klubber siges at være to af superligasæsonens positive historier, og positiv og chanceskabende fodbold var da også, hvad de leverede.

AGF sad på indledningen og havde et par gode muligheder i de første minutter, men koncentrationen svigtede, da Christian Keller efter 10 minutter satte hovedet på et hjørnespark fra Chris Sørensen.

1-0 til Randers og så var der åbnet for en strålende halvleg med fint spil og adskillige chancer.

Aron Johannsson testede ved et par lejligheder David Ousted i Randers-målet, og i modsatte ende var veloplagte Jonas Kamper med et par gode hug tæt på at øge Randers' føring.

I stedet kom udligningen syv minutter inde i anden halvleg, og målet var fuldstændig identisk med Randers' føringsmål. Adam Eckersly sparkede et indadskruet hjørnespark, og Davit Skhirtladze pandede fra nært hold udligningen ind.

Skhirtladze, der ser ud til at have alle kvaliteter til at blive en profil i Superligaen, var små ti minutter senere centimeter fra at sende AGF i front, da han fra kanten af feltet afsluttede et godt angreb med et skud lige forbi.

AGF- og superligatopscorer Aron Johannsson måtte for første gang i syv kampe gå fra banen uden mål, da han blev udskiftet efter godt en times spil, men han blev yderst kvalificeret afløst af Mate Vatsadze.

Vatsadze kom til flere gode afslutninger, og kun en helt fantastisk redning af David Ousted forhindrede ham i at sende AGF i front.

Flere AGF-muligheder og et tungt pres fulgte efter, men efterhånden formåede Randers at holde bedre fast i spillet, og så endte det med pointdelingen.

AGF møder i næste weekend OB ude, mens Randers skal til Silkeborg.

 

 

Dagens Gossip