Nyhedsoversigt

20/12/2017 11:15

webmaster

Nyheder
Du finder rigtig mange spændende historier på Dagens.dk. Langt de fleste historier har karakter af nyheder, og de er mindre vigtige om en uge, en måned eller et år.

Mest læste i dag

Men vidste du, at på Dagens.dk er der også en lang række historier, der er "evergreens". Det vil sige historier, portrætter og vinkler, der bliver læst igen og igen. 

Vejviseren er en guide til disse evergreenhistorier, og du vil nedendfor kunne finde evergreenhistorier opdelt i kategorier.

Ekstremer - Det ekstraordinære

Ekstreme historier er vores sektion, hvor du kan finde historier om rekorder og ekstremer. Hvilken en ø er verdens største? Hvilken haj er den største? Hvilken bygning er den højeste i Danmark? Disse spørgsmål og mange flere er nogel af de spørgsmål, der bliver besvaret i denne kategori!

Kendte danskere - Portrætter

Kendte danskere er noget, der altid interesserer danskerne. Men hvem er de kendte danskere i virkeligheden? Her tager vi et kig bag facaden, og ser lidt nærmere på de kendte danskere. Her finder du både reality stjerner, skuespillere, politikere, youtubere og andre kendte personer i Danmark. Hvis du mener vi mangler en dansk kendis på listen, så kontakt os endelig. Dagens.dk er stedet hvor du skal kunne finde alle de kendte danskere.

Dyrenes verden

Hunde - Så mange danskere elsker hunde. Dagens.dk har lavet en sektion hvor fokus er på hunde. Du kan her læse om hunderacer, foder, opdræt, stamtræer og meget mere. 

Sundhed - Guides

Artikler om sundhed - Guides til sundhed er utrolig vigtige for danskerne. Vi er ikke læger eller fagfolk, men journalister, der kaster os over den viden, trends og tips til folk, der ønsker et sundere liv. I denne sektion kan du finde guides, tips og tricks til et sundere liv. Husk dog på vi er ikke læger og fagfolk, så hvis du er i tvivl, så er det altid en god ide at kontakte din læge eller andre fagfolk. 

Opskrifter

Opskrifter er noget af det mest søgte på nettet og Dagens.dk har en større samling af populære retter fra Danmark og resten af verden. Her finder du opskrifter på flæskesteg, chili con carne og mange flere.

Film, Serier og TV

Artikler om film, serier og TV - I de gode gamle dage, der var der en kanal på TV, og det var det. Heldigvis har det ændret sig meget siden dengang, og her kan du finde artikler og guides til film, streamingtjenester, serier og meget mere. 

Lønninger

Løn - hvor meget tjener man som pilot, skraldemand eller pædagogmedhjælper. Dagens har kigget nærmere på løn i forskellige brancher. Det er blevet til en række "lønartikler", og det kan du læse mere om her!

Børn

Børn - Hvor meget får man i børnepenge? Hvilke pigenavne er de mest populære? Og er mit barn midt i et såkaldt tigerspring? Spørgsmålene for en børnefamilie er ofte mange og kan nemt hobe sig op. Af samme grund har vi på Dagens.dk samlet en række af de artikler, vi tidligere har skrevet om børn og de emner, der oftest optager børnefamiler.

Farvernes betydning

Farvesymbolik - Vi har analyseret de mange forskellige farver og deres farvesymbolik. Her kan du læse om de mest brugte farver, som blå, rød, orange, gul m.m. og hvordan de påvirker dig.

Under bæltestedet

Artikler om sex - På denne side får du guides og artikler, som du kan bruge under dynerne. Danskerne elsker sex, og her på denne side kan du finde nogle af de sider på dagens, som tusindvis af danskere besøger hver eneste måned. Det er også den sektion på Dagens.dk, hvor du ikke skal være helt sart. Men hvis du er klar, så tag med os på en rejse under bæltestedet!

Sygdomme

Artikler om sygdomme - Her har vi samlet en liste over de sygdomme og lidelser, som optager rigtig mange danskere. Alt fra depression til fnat og andre udbredte sygdomme som influenza og tinnitus.

Pension

Artikler om pension - Vigtige artikler for pensionister og borgere, der snart går på pension. Vi har samlet de seneste informationer og satser for folkepension grundløn og tillægspension m.m. Som pensionist er det også muligt at få boligydelse og ældrecheck, hvis man har en minimal aldersopsparing.

Børnesange, julesange og danske sange

Sange - Tekster og melodier til de mest kendte danske sange. Du finder også populære børnesange til de små og julesange til den glade juletid med sang og dans om juletræet.

Privatøkonomi

Penge - Der er mange penge at spare ved at gå din økonomi grundigt igennem og se, hvad du kan få i hjælp af staten. Her finder du flere artikler om offentlige ydelser, SKAT og opsparingsmuligheder.

Tour de Chambre - Alt det andet

Jokes - Danmarks største samling sjove jokes til enhver lejlighed. Alt fra de kendte vittigheder om alle børnene til tør humør med far jokes.

Rodeboksen - Alt det andet er vores oversigt over de historier, der er evergreens og som ikke lige passer ind i kategorierne ovenfor.

 

Denne side vil løbende blive opdateret med flere evergreens kategorier.