Politi afblæser bombefare ved Hamdelshøjskolen i Aarhus

Østjyllands Politi ophæver fredag eftermiddag afspærringerne ved Handelshøjskolen i Aarhus.

Skolen på Vestre Ringgade blev evakueret tidligere på dagen, efter at man modtog et brev med en bombetrussel.

- Vi har gennemgået lokaliteterne uden at finde noget, fortæller politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

Ifølge Brøndum indleder politiet nu en efterforskning på baggrund af trusselsbrevet, som han håber kan føre til gerningsmanden.

- Handelshøjskolen havde modtaget et brev med en bombetrussel. Men vi kan ikke komme nærmere ind på, hvad der står i brevet, siger han.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 10.09 fredag fra Handelshøjskolen, der tidligere fik brevet leveret med Post Danmark. Truslen bliver betragtet med stor alvor, understreger politiet.

- Det tager vi meget alvorligt, og vi er massivt til stede med bombehunde og politi og har evakueret alle eleverne, så der ikke er andre til stede end politiet i øjeblikket, fortæller politikommissæren.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra skolens ledelse. Til gengæld skriver flere studerende på det sociale medie Twitter. En af dem er Mette Axelsen:

- Er lige blevet evakueret pga. bombetrussel mod det gamle ASB (Handelshøjskolen, red.). Stor forvirring. Åbenbart ikke en fungerende plan for evakuering, skriver hun på Twitter.

Også en børnehave, der ligger ved siden af skolen er blevet evakueret i forlængelse af bombetruslen. Det drejer sig ifølge DR Østjylland om Dr. Alexandrines Børnehave på Fuglsangs Allé.

 

 

Dagens Gossip