Real Madrid stjerner aviser Mourinho-fyring

- Det er Mourinho eller os, skrev avisen Marca på forsiden torsdag med henvisning til, at Real Madrids anfører og viceanfører, Iker Casillas og Sergio Ramos, havde haft et møde med klubpræsidenten og krævet træner José Mourinho fyret.

Senere på dagen indkaldte præsident Florentino Perez til pressemøde, hvor historien blev kaldt en løgn, og nu kommer de to spillere også med en udmelding.

- Intet ultimatum er kommet fra os angående træneren. Vi vil hermed gerne vise vores støtte til klubbens træner, José Mourinho, som vi har den største respekt for, skriver Casillas og Ramos ifølge nyhedsbureauet AFP i en pressemeddelelse.

I Marcas historie blev der refereret til et møde mellem spillerne og Perez i tirsdags, hvor duoen på vegne af flere nøglespillere krævede, at Mourinho skulle væk til sommer.

- Alt, hvad der bliver skrevet i pressen omkring et ultimatum omhandlende Mourinho, er usandt.

- Det er kun ledelsen, der bestemmer klubbens fremtid. At der skulle være et sådan ultimatum fra spillerne, passer ikke, sagde Perez torsdag.

Tidligere torsdag bekræftede en Real Madrid-talsmand over for AFP, at et møde mellem Perez og spillerne havde fundet sted.

- Mødet fandt sted, men emnet var ikke det, som Marca beskriver. Det, som Marca skriver, er usandt, lød det fra talsmanden.

Både målmanden Casillas og forsvareren Ramos er i løbet af sæsonen blevet bænket af Mourinho.

Marca har efterfølgende indrømmet, at der måske ikke var tale om et ultimatum fra spillerne. Men avisen holder fast i, at en række spillere vil væk, hvis Mourinho fortsætter.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip