S-ordfører: Dovne-Robert passer til Venstre

03/10/2013 14:27

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke, hev en kanin op af hatten under Folketingets åbningsdebat torsdag. Det var Dovne Robert, som er kendt for ikke at ønske at arbejde, men i stedet leve af offentlig forsørgelse.

Dovne Robert har nemlig meddelt, at han har valgt at stille op til næste kommunalvalg. Og Magnus Heunicke tænkte "Ja, hvorfor ikke?":

- Jeg mener, at Venstre er et parti, hvor formanden holder permanent fravær langt fra Folketingets talerstol. Venstre er et parti, der nægter at fremlægge sin politik. Venstre er et parti, der ikke svarer på spørgsmål. Venstre er et parti, der befinder sig godt i en hængekøje.

- Kort sagt: Venstre er et parti, der er på offentlig forsørgelse uden at stå til rådighed. Så det er jo egentlig indlysende: Dovne Robert vil føle sig godt hjemme i Venstre, lød det fra Magnus Heunicke, der fik Lars Løkke Rasmussen (V) til at trække på smilebåndet.

- Derfor blev jeg også lidt overrasket, da det gik op for mig, at det faktisk ikke er Venstre, Dovne Robert stiller op for. Han stifter sit eget parti. Måske selv han synes, at der sker for lidt i Venstre, fortsatte Socialdemokraternes politiske ordfører

Det var dog ikke kun Venstre, der blev kritiseret, da Magnus Heunicke gik på talerstolen i folketingssalen.

Også Dansk Folkeparti fik kritik, fordi partiet peger på selvsamme mand som Venstre peger på som statsminister - nemlig Lars Løkke Rasmussen.

- Det er egentlig ligegyldigt, om du stemmer Venstre eller Dansk Folkeparti. For deres statsministerkandidat er den samme: hr. Lars Løkke Rasmussen.

- Og som han gjorde helt klart i Børsen i denne uge, så vil han kun være statsminister, hvis han kan få lov til at føre sin egen økonomiske politik.

- Med andre ord: En stemme på Dansk Folkeparti er en stemme på nulvækst, sagde Heunicke.

/ritzau/