Se billederne: Arsenal fik Bayern-tæsk

Arsenals pressede manager Arsène Wenger mener, at hans mandskab gjorde det godt i tirsdagens 1-3-nederlag på hjemmebane til Bayern München i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

Wenger kan ikke komme på noget, han ville have gjort anderledes.

- Vi startede godt i de første fem minutter, men de scorede på deres første chance, og så kom der nerver på, siger Wenger til TV3+.

Toni Kroos bragte gæsterne foran efter syv minutter, mens Thomas Müller øgede til 2-0 efter 20 minutter. Efter pausen lykkedes det Lukas Podolski at få reduceret til 1-2, inden Mario Mandzukic sikrede Bayern sejren med målet til 3-1.

- Det så længe ud til at vi skulle få 2-2, men vi lavede en fejl og kom bagud 3-1. Vi kæmpede meget hårdt i anden halvleg, men vi kunne ikke kæmpe os tilbage i kampen og få 2-2, lyder Wengers analyse.

Franskmanden måtte bagefter forholde sig til Bayerns 2-0-mål, hvor Arsenal ikke fik dækket op for høje Daniel van Buyten i forbindelse med et hjørnespark.

- Det var et hjørnespark, og vi lavede en zoneopdækning og blev fanget ved forreste stolpe. Det var en fejl, og den slags sker. Det skete også ved vores mål, hvor de lavede en fejl, siger Arsène Wenger, der ikke fortryder noget efter nederlaget.

- Spillerne gav alt. Det er svært at svare på, hvad man kunne have gjort anderledes, siger han.

Selv om Arsène Wenger er under massiv kritik for tiden, så forsøger han at nedtone problemerne omkring sig.

- Jeg er determineret og som altid fokuseret på at vinde næste kamp, forsikrer han.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip