Stokholm: Point mod Juventus er alfa og omega

FC Nordsjællands 1-1-resultat mod Juventus tirsdag aften i Parken er uhyre væsentligt for de danske fodboldmestres tre resterende kampe i Champions Leagues gruppe E.

Det vurderer danskernes anfører, Nicolai Stokholm.

- Det er alfa og omega. Også for omgivelserne, for vi har godt kunnet mærke udefra, at der er pres på, og det er fint, siger anføreren.

- Men det er vigtigt, at vi efter en flot første halvleg og en anden halvleg, hvor vi spiller knapt så pænt, men fighter rigtig flot, får belønning for det hårde arbejde.

- Det var fedt, og det var fedt at mærke kulissen og stemningen. Og selvfølgelig også belønningen, som vi spillere har fået ved at få et point. Det er vigtigt for troen fremadrettet, siger Nicolai Stokholm.

FC Nordsjælland bragte sig foran efter 50 minutter, da Mikkel Beckmann overlistede Juventus-målmanden Gianluigi Buffon direkte på frispark.

Herefter pressede gæsterne, og udligningen faldt ni minutter før tid ved indskiftede Mirko Vucinic.

FC Nordsjælland måtte i anden halvleg naturligt nok give køb på at have bolden meget, fordi Juventus jagtede en scoring.

- Vi gør det ikke med vilje, vi gør det, fordi vi bliver presset. Juventus lægger et større pres på os, så vi mister bolden ret hurtigt.

- Hvis vi skal tage noget med læringsmæssigt, så skal vi være bedre til at modstå det pres, som Juventus lægger på os i anden halvleg, vurderer Nicolai Stokholm.

FC Nordsjælland er fortsat sidst i gruppe E med et point.

Shakhtar Donetsk har syv point efter en 2-1-sejr over Chelsea. Englænderne har fire point, mens Juventus har tre point.

 

 

Dagens Gossip