Talent er færdig i Brøndby

Kantspilleren Jens Stryger Larsen er fortid i Brøndby.

Fodboldklubben oplyser mandag, at parterne ikke er blevet enige om en ny kontrakt, efter ar Jens Stryger Larsens aftale med Brøndby udløb efter sidste sæson.

- Vi har været rigtig glade for Jens' indsats i Brøndby-trøjen, men vi må erkende, at vi desværre ikke kan nå til enighed om en ny aftale. Derfor er forhandlingerne indstillet, siger administrerende direktør, Tommy Håkansson, til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville beholde Jens i klubben, og vi har strakt os langt i forhold til de økonomiske rammer, vi har at arbejde med.

- Det betyder, at Jens og hans agent har fået tilbudt en markant bedre kontrakt på tre år, der blandt andet indeholder en fordobling af hans nuværende grundløn.

- I et forsøg på at have holdet til den kommende sæson klar i så god tid som muligt har vi haft opstillet en deadline for Jens' beslutning om en eventuel fremtid i Brøndby IF, men han har ikke ønsket at acceptere vores kontraktoplæg, og det må vi respektere.

- Det er endnu uvist, hvor Jens fortsætter karrieren, men hvor end turen går hen, ønsker vi ham held og lykke og siger mange tak for den altid energiske indsats i Brøndby-trøjen, siger Tommy Håkansson.

Jens Stryger Larsen har spillet 106 kampe for Brøndby og scoret syv mål.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip