Ti turister slået ihjel på hotel i Pakistan

Bevæbnede mænd har natten til søndag stormet et hotel i det nordlige Pakistan og slået ti udenlandske turister ihjel. Ingen har endnu taget skylden for angrebet.

- Et ukendt antal mennesker kom ind på et hotel, hvor udenlandske turister opholdt sig, og åbnede ild, fortæller Ali Sher fra den pakistanske politistyrke.

- De dræbte ti udenlandske turister og flygtede, tilføjer han.

Der er endnu ingen sikre oplysninger om ofrenes nationalitet, men politiet har fået meldinger om, at flere af dem kan have været kinesere. Nyhedsbureauet AFP skriver, at der også er russere og ukrainere blandt ofrene.

Hotellet er placeret i et afsidesliggende bjergområde, siger pakistansk politi ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det drejer sig om provinsen Gilgit-Baltistan, som grænser op til Kina og Kashmir og er kendt for sine smukke natur. Det er angiveligt første gang, at udenlandske turister er blevet angrebet i dette område.

Men selvom Gilgit-Baltistan traditionelt opfattes som en af de mere sikre områder i Pakistan, har det oplevet flere militante angreb i de senere år.

En højtstående pakistansk embedsmand siger, at der er sendt et stort antal sikkerhedsstyrker til området efter hotelangrebet.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip