Viborg sender herreholdet på juleferie

Fremtiden tegner højest usikker for håndboldklubben Viborg HK's herrehold, efter at klubben tirsdag aften meldte ud, at man kun vil satse på kvindeholdet fremover.

Viborgs administrerende direktør, Peter Cassøe, meddeler, at klubben er parat til at sige farvel til de spillere, som allerede nu kan få en aftale på plads i en anden klub.

- Vi vil ikke stå i vejen for vores herrespillere, hvis de vil videre i deres karriere, og når vi alligevel ikke satser på det fremadrettet, siger han.

- Så synes vi, det er mest fair, at de får mulighed for at komme videre i deres liv. Vi vil se positivt på, hvis de kommer til os og siger, at de har en anden klub, de kan komme til. Så vil vi ikke stå i vejen for deres karriereplan, siger Peter Cassøe.

Viborg HK har ikke økonomi til at satse på to hold, og klubbens satsning kommer til at handle om kvinderne, der fører ligaen.

Herreholdet, der ligger nummer 11 i ligaen, kommer derfor fremover primært til at bestå af udviklingsspillere.

På grund af den usikre situation har Peter Cassøe ikke en decideret målsætning for herrernes indsats i resten af sæsonen.

- Vi skal selvfølgelig spille så godt, vi nu kan, og herrerne skal sælge sig selv. Så vi håber, at de vil kæmpe for deres sag, og at vi stadig får nogle spændende kampe.

- Vi vil overholde de kontraktforpligtelser, vi har. Men vi vil gerne have tilpasset det i forhold til den økonomi, vi har, siger Peter Cassøe.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip