Wozniacki efter nederlag: Ikke min dag

Selvom Caroline Wozniacki er færdig ved årets WTA-turnering i New Haven, tager den danske tennisspiller nederlaget med ro.

- Selvfølgelig er det lidt skuffende. Men på den anden side så har jeg haft en masse gode kampe her i mange år, siger Wozniacki ifølge turneringens hjemmeside.

Danskeren tabte natten til lørdag dansk tid 2-6, 5-7 til Simona Halep, og Wozniacki roser den 21-årige rumæners stærke præstation.

- Hun tvang mig til at spille på en måde, jeg ikke brød mig om. Jeg prøvede virkelig at ændre mit spil, men det var bare ikke min dag, lyder det fra danskeren.

Det er første gang nogensinde, at Wozniacki reelt taber en kamp i New Haven. Hun vandt turneringen fra 2008 til 2011, og sidste år måtte hun udgå i semifinalen med en skade.

Simona Halep, der ligger nummer 23 på verdensranglisten, var lykkelig over at slå verdens nummer otte for første gang.

- Jeg er meget, meget glad for at vinde, fordi jeg var nervøs før kampen. Hun er en topspiller. Men jeg gjorde mit bedste, og jeg gjorde det godt, siger rumæneren.

Hun skal nu møde den forsvarende mester, tjekkiske Petra Kvitova, i finalen. Det er første gang, at de to tenniskvinder står over for hinanden.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip