Wozniacki: Hun kender mine svage sider

Sæsonens første sejr kom i hus for Caroline Wozniacki, da hun natten til søndag dansk tid slog Urszula Radwanska 6-1, 6-2 i WTA-turneringen i Sydney.

- Jeg er glad for at få min første sejr, og det er rart at være videre til næste runde, siger den danske tennisstjerne, der blev slået ud i første runde i turneringen i Brisbane tidligere på ugen.

- Det er svært at sammenligne denne kamp med kampen i Brisbane. Man vil gerne lige have nogle kampe i benene, lyder det fra Wozniacki, der inden turen til Australien har holdt en måneds kamppause.

Søndagens klare sejr gik ud over veninden Urszula Radwanska, og det havde betydning for kampen, mener danskeren.

- Det er ikke nemt at spille mod veninder. Vi kender hinanden rigtig godt - både de gode sider og de lidt svagere sider - og vi har trænet rigtig meget sammen, fortæller danskeren.

Selvom Wozniacki virkede sikker gennem hele kampen, blev det særligt spændende i kampens andet sæt, hvor polske Radwanska brød danskeren til stillingen 4-2 efter flere gode dueller.

Men Caroline Wozniacki holdt efterfølgende hovedet koldt og tog kampens to sidste point.

- Det handlede for mig bare om at holde fokus og bryde med det samme, så man ikke lukker hende ind i kampen, og det gjorde jeg, siger danskeren.

Kampen var præget af bagende australsk middagshede, som begge spillere kæmpede med. Wozniacki måtte blandt andet køles ned af poser med isterninger.

- Særlig hen mod slutningen af andet sæt var det ret varmt. Man kunne virkelig mærke, at det bare blev varmere, lyder det fra tennisstjernen, der kan se frem til endnu varmere temperaturer i nærheden af de 40 grader over de kommende dage.

I næste kamp venter enten tyske Julia Görges, som Wozniacki tidligere har haft svært ved at få has på, eller en kvalifikationsspiller.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip