Jes Dorph lavede pinlig facebook-sviner

Jes Dorph fik lavet en rigtig pinlig sviner på Facebook denne weekend. Nu er den populære TV3-vært ude med en uforbeholden undskyldning.

Ifølge seoghoer.dk skrev Dorph først og kritiserede Berlingske og Politikens søndagsaviser for ikke at have skrevet noget om Allan Simonsens tragiske død lørdag.

Men i virkeligheden var det tv-værten selv, der havde fat i den korte ende af sagen.

Han havde nemlig læst lørdagens aviser, hvor det forfærdelige dødsfald slet ikke var sket endnu.

Heldigvis er Jes Dorph mand nok til at indrømme sin fejl, så nu er der andre toner på det tidligere TV 2-ikons Facebook-side.

- UNDSKYLD UNDSKYLD & UNDSKYLD til Berlingske og Politiken fra mig, skriver Jes Dorph og forklarer videre.

- Jeg har netop slettet en opdatering her på Facebook, hvor jeg harcelerer over, at de to avisers søndagsudgaver ikke omtaler, at en dansk racerkører i går blev dræbt under Le Mans løbet. MIN KRITIK ER TOTALT UBEGRUNDET og skyldes en pinlig, selvforskyldt fejl - eller rettere, at jeg ikke undersøgte omstændighederne ordentligt: I min private postkasse denne morgen lå godtnok både Berlingske og Politiken, som jeg derefter gennemlæste og blev vrede på, skriver han og fortsætter:

- Hvad jeg ikke så og undersøgte er, at det var lørdagsudgaverne (jeg var ikke hjemme igår), jeg havde læst. Siden har jeg fundet mine søndags-aviser - de var lagt "forkert" på en nabos dørmåtte. Og i begge er ulykken og dødsfaldet naturligvis nævnt. SÅ IGEN UNDSKYLD TIL POLITIKEN OG BERLINGSKE. To strålende, velskrevne, fyldige, interessante, perspektivrige, veloplagte og læsværdige aviser, lyder den lange undskyldning.

Kilde: seoghoer.dk

 

Dagens Gossip