Kvinder ønsker sig stærke mænd i soveværelset

Bag enhver mand står en stærk kvinde, lyder det.

Men nogle gange ville kvinder ønske, at der stod en stærk mand bag hende. I hvert fald i soveværelset.

Mange moderne kvinder drømmer nemlig skjulte tanker om, deres mand, kæreste eller elsker ville tage styringen i dobbeltsengen. Det skriver BT.

Og gnisten kan risikere at forsvinde, hvis manden ikke er mand og kvinden ikke kvinde, advarer sexolog.

- Typisk spørger han hende, om hun har lyst til sex - og hvis hun svarer ja, tilfredsstiller han hende en eller flere gange, inden han begynder at tænke på sig selv. Men inderst inde drømmer hun om, at han turde vise hende sit begær - forføre hende fysisk og vække hendes lyst ved at tage hende, forklarer sexolog Vivi Hollænder til bt.dk.

Men de fleste kvinder kan ikke slippe et billede af sig selv som selvstændig, ligeværdig og fri. Og mændene har svært ved at acceptere rollen som ond eller dominerende.

- Når kvinderne har leget store og stærke hele dagen, kan det faktisk være rigtig rart at lægge kontrol-hatten fra sig og bare lade ham tage styringen - og rive os rundt i sengen, fortæller redaktionschef på kvindeerotikmagasinet Tidens Kvinder, Helle Hartz:

- Vi har brug for at give slip og ikke tage stilling til alt muligt, men i stedet bare overgive os i til en stor, stærk, viril mand, der ved hvad han vil og hvordan han vil gøre det. Det gør os bløde i knæene, at han viser, at han begærer os og vil os.

Så kvinderne vil altså have lov også at have bukserne på - men de vil samtidig have en mand, som river dem af uden at spørge om lov. Og det kan være svært for mændene at forstå.

- Men selv om ligestillingen har ført en masse positivt med sig, mangler der alligevel noget, og tendensen viser, at vi i højere grad søger tilbage til de traditionelle kønsroller. I hvert fald når det gælder sex, siger Vivi Hollænder.

Kilde: BT.dk

 

 

Dagens Gossip