Læge advarer: Stop med at stikke is op i underlivet

Foto: Shutterstock

En britisk læge har advaret om, at en is i underlivet er en ekstremt dårlig måde at komme gennem sommerens varme på.

Sommeren har for alvor ramt Europa. 

Her i Danmark har vi desværre kun fået lov til at snuse til sommervarmen, som for alvor har ramt store dele af det vestlige Europa. 

Læs også

Mor advarer: Baby fik forbrændinger på 30 procent af kroppen

Spanien har for eksempel oplevet flere dage med ekstrem varme, ligesom Frankrig forventes at slå varmerekord denne weekend

Selv i vores naboland mod vest, som er kendt for mindst lige så meget regn og gråt vejr som Danmark, har indbyggerne i disse dage fået lov til at føle temperaturer på langt over 30 grader. 

Det har fået briterne til at hamstre ventilatorer, ligesom mange har brugt fryseren til at køle deres sengetøj ned i et forsøg på at få noget søvn i den ekstreme varme. 

Flere er dog også ifølge Daily Star begyndt at gøre brug af et trick, som ikke just er anbefalelsesværdigt. 

Faktisk er tricket, som går ud på at køle kroppen ned ved at stikke en is op i underlivet, decideret farligt, og det har derfor fået Dr. Sarah Welsh til at advare om tricket. 

Hun har således udtalt, at man ikke bør indføre is - eller nogen anden fødevare - i sin vagina, da det "indfører mikrober" i kroppen, hvilket kan føre til "infektioner, irritation og skade" i underlivet, ligesom sukkeret i is kan forstyrre vaginaens naturlige PH-værdi. 

"Der er mange ting, som aldrig bør komme i nærheden af en vagina, og ispinde er én af de ting," har Dr. Welsh således udtalt og uddybet, at isen desuden kan risikere at fryse fast til det følsomme hud i og omkring vaginaen, hvilket kan gøre alvorlig skade.

Læs også

DMI med ny prognose: 30 grader i weekenden

 

 

 

Dagens Gossip