Aggressiv hund beskytter papkasse: Da en mand kommer tættere på, forstår han hurtigt hvorfor

Skrevet af Nicolai Steinicke

26/01/2024
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mand var ude, at køre en tur da han bemærkede noget usædvanligt.

Mest læste i dag

Da James Allen for nylig kørte den sædvanlige strækning til arbejde langs en skovvej lige uden for Dickson, Tennessee, lagde han mærke til noget, der fik ham til at bremse op. Ved siden af vejen stod en tynd, tanfarvet hund, som tilsyneladende vogtede over en papkasse.

"Jeg kører ad den vej næsten hver dag, og [kassen] var der ikke i går," sagde Allen til Proverbs 12:10 Animal Rescue som en del af et Facebook-opslag om hændelsen.

Da Allen gik over for at undersøge sagen, indså han, at kassen var fyldt med fem hvalpe. Den ældre hund, der stod vagt, var helt sikkert deres mor. Tilsyneladende havde nogen dumpet dem her og efterladt dem alene.

"Mor kiggede op ad vejen, som om hun ville se, om hendes mennesker kom tilbage," fortalte en repræsentant fra Proverbs 12:10 Animal Rescue til The Dodo.

Allen, bekymret, lagde billeder af hvalpene på Facebook i håb om, at nogen måske kunne hjælpe. Snart fik han kontakt med Proverbs 12:10 Animal Rescue, hvor redningsfolk var ivrige efter at få hundene indendørs.

"Disse babyer og mor er nu i sikkerhed hos os," skrev redningen i et Facebook-opslag senere den aften.

På ingen tid tilpassede mor og hendes hvalpe sig til livet på redningscentret, hvor de nød en varm seng og masser af mad.

Personalet hos Proverbs 12:10 Animal Rescue var bestyrtede, men ikke nødvendigvis overraskede over, at denne lille familie havde klaret sig selv.

"Desværre sker sådanne ting alt for ofte i dette område," sagde repræsentanten fra Proverbs 12:10 Animal Rescue. "Uanset gentagelsen af disse situationer, gør det mig rasende og knuser mit hjerte."

Endelig i sikkerhed, vil denne seje familie aldrig mere skulle bekymre sig om at klare sig selv igen.