Oversigt: Eks

Banebrydende vidundermiddel: Nu skal du aldrig skrabe frost eller benytte vinduesvisker igen

Hvis du køber et helt nyt banebrydende produkt, der netop er kommet til biler, vil du slippe for at skrabe frost af ruden og tilmed slippe for at benytte dine vinduesviskere.

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

Har du prøvet at støvesuge en edderkop op før? Hvis ja, så har du sikkert tænkt på, om det lille kryb kunne finde på at kravle ud af støvsugeren igen. Svaret får du herunder.

500.000 danskere kan se frem til ekstra regning

Omkring en halv million danskere kan se frem til at få en ekstraregning fra starten af næste år. Det skyldes, at der atter engang er prisstigninger på din tv-pakke.

Nu kommer der ny benzin til Danmark: Disse bilejere skal passe på

Fra årsskiftet vil der være ny benzin tilgængelig i Danmark. Herunder kan du se, om du med din nuværende bil kan tanke den nye benzin, eller om du skal holde dig til den gamle.

Grænsehandel: Om lidt er det slut med billige danske colaer

Hvis du jævnligt tager turen til grænsen, så skal du være opmærksom på, at du fra 2020 ikke længere vil have mulighed for at købe billige danske Coca Cola.

Vildt beløb: Så meget betaler staten flygtninge for at rejse hjem

Flere flygtninge vælger hvert år at rejse tilbage til deres hjemland igen, men det er ikke uden en stor pose penge fra den danske stat. Herunder kan du se, hvor meget staten betaler en flygtning for at rejse hjem.

Efterlysning: Politiet leder efter Ali og hans to venner - Står bag brutal voldtægt

Politiet leder efter tre mænd, der står bag en brutal voldtægt. De ved, at den ene person blev kaldt Ali, men kender ikke navnene på de to andre.

18-årig Cammilla flirtede med ubåds-madsen: Nu er hun med i Date Mig Nøgen

Den 18-årige Cammilla Kürstein blev landskendt, da hun stod frem og fortalte, at hun fast skrev med den dømte morder Peter Madsen. Nu er hun så fremme igen, da hun er deltager i tv-programmet Date mig Nøgen.

Mange dropper MobilePay efter nyt gebyr

Et nyt gebyr har betydet, at MobilePay har mistet flere tusinde kunder. Det fortæller deres pressechef til mediet Finans.

Kvinde chokerer dommerne i Tyskland har Talent: Spiser pølser med numsen

Du kommer formentlig ikke til at se noget, der er mere mærkeligt, end den optræden en tysk kvinde leverede i det tyske talentshow, Das Superstar.

Det tænker kvinder på, når de onanerer

Der er stor forskel på, hvad kvinder og mænd masturberer til.

Ad 728x90