Oversigt: JP

Mand sagsøger Apple for stort beløb: I har gjort mig homoseksuel

En mand er angiveligt blevet manipuleret af Apple til at blive homoseksuel, og derfor trækker han nu den amerikanske virksomhed i retten.

Kommune har lavet stor fejl til 42 millioner kroner: Se om du får penge tilbage

42 millioner kroner har 6.000 borgere samlet betalt for meget, for at få passet deres børn i børnehaverne i Gladsaxe Kommune. Nu får de pengene retur.

Mor vil have 14-årig datter til at få plastikoperationer: “Grimme mennesker kommer ingen vegne”

En mor sparer hver måned mere end 1.500 kroner op, så hendes 14-årige datter kan få plastikoperationer. Det er nødvendigt, for grimme mennesker kommer ingen vegne, fortæller hun.

Ægtepar var millimeter fra at falde 600 meter i autocamper

Et tysk ægtepar var millimeter fra den sikre død, da de glemte at trække håndbremsen på et bjerg 600 meter over havets overflade.

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Der findes mærkelige efternavne, og så findes der absurd mærkelige efternavne. En 40-årig singlemors efternavn er uden tvivl i den sidste kategori, og det er et navn, som hun selv har valgt.

38-årig død i forfærdelig ulykke: Skulle prøvekøre motorcykel i baggård

Livet stod desværre ikke til at redde for en 38-årig kvinde, da hun blev hastet til hospitalet efter en soloulykke på motorcykel, hvor hun mistede herredømmet.

50 meter stor asteroide kan ramme jorden til september. Vil knuse område på størrelse med London

Hvis vi er rigtig uheldige, så vil en stor asteroide ramme jorden til september, og den vil kunne fladtrykke et område på størrelse med London.

Dødsensfarlig larve lukker veje i Tyskland - Nu er den på vej mod Danmark

En rigtig farlig larve nærmer sig med hastige skridt Danmark. Larven må man ikke røre, da den er meget giftig, og den kan i værste fald føre til døden.

Gynækolog advarer: Lad være med at putte hvidløg i din vagina

Hvis du er blandt den del af kvinder, der tror på myten om, at man kan helbrede svamp i underlivet med et hvidløg, så bør du hurtigt ændre den tro. En anerkendt gynækolog er i færd med at advarer folk om den lidt bizarre sundheds trend.

Nøgen 19-årig kvinde amok på Roskilde: Da politiet dukkede op, fik hun ydmygende ‘straf’

En ung deltager på årets Roskilde Festival generede tirsdag aften andre festival-gæster så voldsomt, at politiet måtte tilkaldes.

Netto med pinlig fejl - nu bliver de drillet af Lidl: ‘Køb ind hos os’

En uheldig fejl i Nettos tilbudsavis har nu fået konkurrenten Lidl på banen.

Ad 728x90