58-årig mand fængslet for skuddrab i Aarhus

En 58-årig mand fra Aarhus er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aarhus for drabet på den 57-årige Allan Holmbo Sørensen, der blev skudt i sin lejlighed på Teglværksgade i Aarhus 5. august, oplyser Østjyllands Politi.

Den 58-årige har protesteret over varetægtsfængslingen ved at kære.

Den dræbtes bil, en Ford Mondeo, har været ude at køre før og efter drabet, og politiet tror, at det er den anholdte 58-årige, der har kørt bilen.

- Vi har en formodning om, at den sigtede mand har befundet sig i bilen før og efter drabet, sagde efterforskningsleder Claus Danø ved Østjyllands Politi tidligere til Ritzau.

Østjyllands Politi vil nu gennemgå materiale fra et stort antal overvågningskameraer for at finde ud af, hvem der var føreren af bilen. Politiet vil derfor ikke udtale sig yderligere i sagen.

- Vi vil stadig gerne have henvendelser fra folk, der har set bilen før og efter drabstidspunktet, som, vi regner med, var lørdag middag, lød det fra Claus Danø.

Han vil ikke udtale sig yderligere om, hvad politiet har fundet på overvågningskameraerne.

Efter obduktionen af offeret kunne politiet bekræfte, at Allan Holmbo Sørensen var blevet dræbt af skud. Vidner i nærheden af lejligheden ved Vesterbro Torv hørte skud i området, og det er i tråd med politiets konklusion.

Allan Holmbo Sørensen boede alene i sin lejlighed, og det var en kammerat, der fandt ham død i lejligheden. Østjyllands Politi mener ikke, at drabet er banderelateret.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip