Bulgarsk narkobarons datter bortført

Den 10-årige datter af en af Bulgariens storsmuglere af kokain, Evelin "Brendo" Banev, er bortført i den bulgarske hovedstad, Sofia.

Bortførelsen fandt sted i det velhavende Boyana-kvarter i udkanten af Sofia tidligt tirsdag morgen, da pigen var på vej i skole.

Tre maskerede mænd angreb bilen, som hun var passager i, og affyrede flere skud, som sårede bilens chauffør. Derefter forsvandt de med den 10-årige.

I 2008 og 2009 var der en række sager om bortførelser med krav om løsepenge i Bulgarien. Det er dog første gang, at en bortførelse omfatter så lille et barn, oplyser politiet.

Gerningsmændene bag de tidligere års bortførelser var medlemmer af en bande, der kaldte sig for "De dristige". De sidder nu alle bag lås og slå.

Den 48-årige Evelin "Brendo" Banev blev i februar idømt syv et halvt års fængsel for hvidvask af narkopenge til en værdi af to millioner euro i sit hjemland.

Senere på måneden skal han udleveres til Italien, hvor han står anklaget for at have smuglet 40 ton kokain fra Latinamerika til Europa i perioden 2004-2007.

/ritzau/AFP

 

 

Dagens Gossip