Forulykket Lamborghini-fører nægter hasarderet kørsel

Føreren af den gule Lamborghini på svenske nummerplader, som torsdag mistede herredømmet over sin sportsvogn og ramte to fodgængere ved Nørrebro Station i København, nægter at være skyld i ulykken. Det skriver ekstrabladet.dk.

- Under afhøringen har føreren af bilen sagt, at der var noget galt med vejen, der gjorde, at han kørte galt, siger den centrale efterforskningsleder Robert Jensen fra Københavns Politi til netavisen.

Han ønsker dog ikke at komme nærmere ind på, hvad føreren mente, der var galt med vejen. Dog kan føreren og hans passager være glade for, at ingen blev alvorligt kvæstet ved ulykken.

- Det er et held for føreren af bilen, at de to fodgængere ikke kom alvorligt til skade. Ellers kunne de to i bilen eventuelt have set frem til en hårdere sigtelse og en eventuel varetægtsfængsling, siger efterforskningslederen.

De to mænd i sportsvognen er sigtet for at bringe andres liv i fare efter straffelovens paragraf 252.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor føreren mistede herredømmet over bilen, men øjenvidner fortæller til Ritzau, at bilen kørte med meget høj hastighed ud ad Nørrebrogade.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip