Hjulmand jubler efter Brøndby-nedsabling

I søndagens sene 3-0-sejr over Brøndby stillede FC Nordsjælland et stykke fra sæsonens hidtidige idealopstilling.

Mesterholdet var uden skadede Jores Okore og Søren Christensen, og træner Kasper Hjulmand havde valgt at sætte Kasper Lorentzen og Patrick Mtiliga på bænken. I deres sted greb tre normale reserver chancen.

Midtbaneslideren Anders "AC" Christiansen scorede og blev kåret til banens bedste spiller.

Venstrebacken Mario Ticinovic scorede også og udstillede, at Dennis Rommedahl måske ikke længere er den hurtigste knallert på havnen. Mens Mark Gundelach spillede en stærk kamp på højrebacken.

- Det var en fornøjelse, og jeg har andre spillere i truppen, som kunne have gjort det lige så godt.

- Det var tale om at kigge på spillernes energiniveau og stille med det mest friske hold. Og jeg skulle jo have gjort det allerede i søndags, da vi tabte i Esbjerg, hvor vores energiniveau var nede, og jeg var bekymret, siger Kasper Hjulmand.

- Det er en virkelig god trup, vi har, og de var ekstra motiverede efter Esbjerg-kampen. Det kendetegner et tophold, at man rejser sig, og nu har vi ikke tabt to kampe i træk i halvandet år. Der er ingen, der kan få os ned to kampe i træk, tilføjer Hjulmand.

FC Nordsjælland-træneren pointerer samtidig, at han er træt af, at Farum-holdet som det eneste af 32 Champions League-hold spiller kamp søndag, når de skal spille igen på onsdag i Chelsea.

- Der er jo ingen, der tænker på, hvorfor vi går kolde de sidste 10 minutter der, siger han og tilføjer:

- Men det bliver dejligt svært at vælge 11 til den kamp.

FC Nordsjælland er nu ubesejret i de seneste 16 superligakampe på Farum Park. Det seneste nederlag faldt i marts, hvor mestrene blev slået af Brøndby.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip