Hurtig 25-årig fortsætter i Sønderjyske

Lasse Vibe har underskrevet en ny kontrakt med superliga-klubben Sønderjyske, som dermed har en aftale med den 25-årige offensivspiller frem til sommeren 2015.

- I kraft af hans speed og udfordringer er han en kilde til evig uro hos modstanderne.

- Hans fodboldmæssige kvaliteter er indiskutable, og oven i hatten har vi fået en intelligent spiller med menneskelige og sociale egenskaber, som bidrager til et fantastisk sammenhold i omklædningsrummet, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

- Vi er også opmærksomme på, at Lasse Vibe er en spiller, som er interessant for andre klubber i ind- og udland.

- Fortsætter han den gode udvikling i Sønderjyske, ligger vejen også åben for en spændende karriere i det store udland, fortsætter sportschefen.

Lasse Vibe, der kom til Sønderjyske for et år siden fra FC Vestsjælland i 1. division, nyder tilværelsen i Haderslev-klubben.

- Jeg er meget glad for at være i klubben. Det er blevet til masser af spilletid, og tingene fungerer også godt uden for banen.

- Jeg glæder mig til at møde på arbejde hver dag - også i de perioder, hvor det måske ikke går så godt resultatmæssigt. Det vidner jo også om, at vi har det godt med hinanden i hverdagene.

- Jeg håber, at jeg kan bidrage til at få Sønderjyske etableret på et højere og mere stabilt niveau i Superligaen. På lidt længere sigt kan jeg godt se mig selv i en udenlandsk klub.

- Her er Sønderjyske et godt springbræt, hvilket vi jo har oplevet med en række andre spillere, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip