Italienere slog Løchte og makkeren

Den danske Wimbledon-mester i double får ikke muligheden for at vinde endnu et grand slam-trofæ, for de italienske modstandere i første runde af Australian Open var for gode, erkender Frederik Løchte Nielsen.

- Det ærgrer mig ikke så meget, for vi spiller, som vi kan. Vi spiller mod et bedre par, så hvad kan man gøre, lyder det fra Løchte efter kampen.

- De spillede virkelig, virkelig godt, tilføjer han.

Han og makkeren Johan Brunström havde mulighed for at komme foran i begyndelsen af kampen mod Simone Bolelli og Fabio Fognini, der vandt 6-3, 6-3. Men det lykkedes ikke for det dansk-svenske par at bryde modstanderne.

- I starten har vi rigtig godt momentum, men vi får ikke de point, vi skal have.

- Og derefter får de et break - ja, det er faktisk et svineheldigt break, de får der i første sæt, siger Frederik Løchte, der peger på, at det blandt andet var en netruller, der sikrede italienerne en 0-40-føring i skandinavernes parti.

- Havde vi været lidt mere effektive i starten af kampen, så var det måske gået anderledes, mener han.

Danskeren fortalte inden kampen, at der var tale om humørspillere, der både kunne have gode og dårlige dage. Det dansk-svenske par ramte helt klart en af italienernes gode dage.

Tennisspilleren siger dog trods nederlaget, at han spillede en god kamp og servede godt:

- Jeg kunne godt have returneret bedre, men der kommer selvfølgelig også nogle returfejl i og med, at de sætter en standard, så jeg føler, at jeg bliver nødt til at hæve min barre.

- Det var ikke, fordi vi ikke prøvede.

Frederik Løchte Nielsen overvejer nu, om han skal finde en kvindelig makker og stille op i mixed double.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip